Visoka škola PEP koorganizator prestižnog naučnog skupa na Kopaoniku

Naslovna najnovije

Velika nam je čast da objavimo svoj doprinos organizaciji XXIII nacionalnog i IX međunarodnog naučno-stručnog skupa "SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANJE I KONKURENTNOST" koji se održava od 26. do 28. maja ove godine na Kopaoniku, u hotelu "Kraljevi čardaci".

Skup je organizovala Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije, a pored naše Škole, dešavanje su podržali Ministarstvo privrede, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Privredna komora Srbije i drugi.

Na skupu su učestvovali osnivač Visoke škole PEP prof. dr Dušan Cogoljević, direktor Škole dr Gordana Đorđević, profesori dr Slađana Vujičić i dr Gordana Gavrić, kao i saradnik u nastavi Marija Gojković.

null

Tematske oblasti predstavljenih naučnih radova uključuju sistem kvaliteta uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost, unapređenje infrastrukture kvaliteta, sistem menadžmenta: kvaliteta, životne sredine, bezbednosti i zdravlja na radu, energijom, bezbednosti hrane, bezbednost informacija, razvoj i uspostavljanje sistema menadžmenta (u teoriji i praksi), modeli poslovne izvrsnosti, inženjerstvo i menadžment kvalitetom, menadžment znanjem, kvalitet proizvoda i usluga, audit i sertifikacija, globalni kvalitet, kultura kvaliteta, sistemi menadžmenta u javnom sektoru i mnoge druge.

Hvala organizatoru na ukazanom poverenju i vidimo se naredne godine!