Studirajte van Beograda

Naslovna stalne vesti

Živite u malom gradu, želite da studirate, ali vas posao, porodica ili finansije sprečavaju da se preselite u Beograd ili da svakodnevno putujete na predavanja. Imamo rešenje za vas - Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo ima akreditovane centre u Loznici i Jagodini.

Ukoliko živite u nekom od navedenih gradova ili mestima u blizini, bez dodatnih troškova stanovanja u Beogradu, ili izgubljenog vremena u svakodnevnom putovanju, možete završiti osnovne akademske i master studije, prisustvovati  predavanjima, kolokvijumima i ispitima u vašem gradu. Nastavu održavaju profesori i asistenti sa VŠ PEP prema planu realizacije nastave u Beogradu. Predavanja i vežbe su visokog kvaliteta jer se nastava realizuje u manjim grupama.

Odlučite se za neki od studijskih programa osnovnih i master studija, napravite pametan potez u korist vaše buduće karijere.

Izaberite odgovarajući program -

Osnovne akademske studije: Poslovna ekonomija i preduzetništvo (3 godine, 180 ESPB), Poslovna ekonomija i preduzetništvo i Finansije, bankarstvo i osiguranje (4 godine, 240 ESPB) i Pravo (4 godine, 240 ESPB).

Master akademske studije: Poslovna ekonomija i preduzetništvo (1 godina, 60 ESPB).

Kontaktirajte naše menadžere već danas, popunite prijavu i preuzmite indeks na vreme.

 

Jagodina

Adresa: Kraljevića Marka bb; Broj telefona: 063/102-37-96;

E-mail: jagodina@vspep.edu.rs

Loznica

Adresa: Maksima Gorkog 8; Broj telefona: 063/102-77-81; E-mail: loznica@vspep.edu.rs