Predupis za narednu školsku godinu je u toku, prijavite se na vreme!

Naslovna najnovije

Pozivamo sve koji su odlučili da postanu diplomirani ekonomisti, menadžeri i pravnici da se prijave za upis i obezbede sebi prvi korak koji vodi ka vrhu.

PRIJAVITE SE ODMAH

Ne propustite šansu da postanete deo škole za pobednike!

Detalje o programima osnovnih i master studija možete pronaći u meniju Studije. Ako se vidite u nekoj od ovih oblasti, izaberite program koji najviše odgovara vašim ambicijama i sklonostima.

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo školuje studente po studijskim programima, i to za:

- osnovne akademske studije na smerovima:

  • Poslovna ekonomija i preduzetništvo u trajanju od 3 godine i sticanje 180ESPB
  • Finansije, bankarstvo i osiguranje u trajanju od 4 godine i sticanje 240ESPB
  • Pravo u trajanju od 4 godine i sticanje 240ESPB

- master akademske studije na smerovima:

  • Poslovna ekonomija i preduzetništvo u trajanju od 2 godine
  • Finansije, bankarstvo i osiguranje u trajanju od 1 godine, nakon čega se stiče ukupno 300ESPB bodova.

Ukoliko niste sigurni koji program je najbolji za vas, pomoći će vam savetnici za upis sa kojima možete kontaktirati putem telefona +381 11 2762 194 ili putem mejla info@vspep.edu.rs.

Zašto Visoka škola PEP?

Uz savršen balans teorije i prakse ovladaćete najnovijim teorijskim i metodološkim principima i dobiti primenljiva, inovativna, značajna i neophodna znanja iz oblasti Poslovne ekonomije i preduzetništva, zatim Finansija, bakarstva i osiguranja, kao i Prava. Takođe, tu su i master studije za smerove Poslovna ekonomija i preduzetništvo i Finansije, bankarstvo i osiguranje

Za ova dva smera nudimo i mogućnost studija na daljinu (DLS).

Mnoštvo studija slučajeva, seminara i drugih sličnih praktičnih metoda rada omogućiće vam da stečena znanja primenite u realnim poslovnim situacijama i konkretnim profesionalnim aktivnostima.

Nudimo vam vrhunske uslove za rad: kompletno tehnički opremljene učionice, pažljivo osmišljen i uvek ažuran studijski program u skladu sa aktuelnim potrebama tržišta, kao i visokoobrazovano nastavno osoblje koje vam je uvek na raspolaganju i u službi ostvarenja vaših ciljeva.

Na Visokoj školi PEP imate priliku da razvijete svoj pun potencijal na najbolji način. To vam garantuje stručnost, iskustvo i uspeh na akademskom polju redovnih profesora sa obimnim iskustvom na prestižnim fakultetima.

Ispiti položeni na Visokoj školi PEP priznaju se na mnogobrojnim fakultetima u inostranstvu. Veliki broj naših studenata svoje školovanje je nastavio na prestižnim fakultetima u Evropi i SAD. Budite i vi jedan od njih.  
Predupisni rok za novu generaciju je počeo, a broj mesta je ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta na smeru koji ste izabrali, iskoristite šansu i prijavite se odmah.