Radionica "Feature Canvas Workshop - Design, Desk Research, Product Management"

Naslovna najnovije

U četvrtak 23. novembra od 18h do 20h PMI (Project Management Institute) ogranak Srbija (https://pmi-serbia.rs/) za svoje članove  organizuje drugu radionicu Programa Kontinuiranog Usavršavanja za projekt menadžere "Feature Canvas Workshop - Design, Desk Research, Product Management" u Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, učionica 47, na adresi Mitropolita Petra 8.

Tema radionice je Kanvas biznis model (Canvas Business Model), u okviru radionice će se govoriti o usavršavanju PM veština, proširivanje vidika, upoznavanje sa novim trendovima i strategijama.

 

Canvas radionica

Kada radite na novoj funkciji koja rešava problem za vaše korisnike, lako je odmah početi sa traženjem rešenja. Međutim, važno je prvo razumeti početni problem korisnika. Koristite Feature Canvas Workshop da duboko zaronite u probleme korisnika, kontekst u kojem će koristiti vašu funkciju i vrednosnu ponudu koju ćete isporučiti svojim korisnicima. Šablon vam omogućava da provedete više vremena istražujući problem da biste predvideli sve potencijalne slepe tačke pre nego što pređete u režim rešenja.

Za "Feature Canvas Workshop" možete se prijaviti na sajtuhttps://pmi-serbia.rs