Profesori PEP-a na međunarodnoj naučnoj konferenciji u Poljskoj

Naslovna najnovije

U periodu od 27-28.10.2022. godine organizovana je međunarodna naučna konferencija pod nazivom „Determinantne ekonomskog razvoja“ u organizaciji University of Applied Sciences Stanislaw Staszic iz Poljske, koja je organizovana u gradu Pila. 

null

Već drugu godinu za redom, Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo je partner u organizaciji međunarodne konferencije koja se održava u Poljskoj. Tim povodom su naše kolege Aleksandra Tošović-Stevanović i Boris Korenak imali zadovoljstvo da predstave našu instituciju i prezentuju svoje naučne radove na temu „Labor market characteristics of youth in Serbia and trends of labor migration in EU“ i “The Fama-French Five-Factor Model: Evidence of the Emerging Markets Exchange Traded Funds Performance”.

null
Radovi će biti publikovani u Zborniku radova u izdanju University of Applied Sciences Stanislaw Staszic, koji će izaći 2023. godine. Učesnici konferencije bili su profesori i istraživači iz Srbije, Poljske, Ukrajine, Rumunije, Češke, Moldavije i Turske.