Prijem dobrodošlice za brucoše generacije 2022/23

Naslovna najnovije

Nova akademska godina na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo u Beogradu je počela prijemom dobrodošlice za brucoše generacije 2022/23.

U prostorijama VŠ PEP u Mitropolita Petra 8. brucošima su 3. oktobra podeljeni indeksi, knjige i pokloni, a predstavljen im je akademiski kalendar za novu školsku godinu kao i službe Škole sa kojima će komunicirati tokom studija.

Njima se ispred rukovodstva škole obratila pomoćnik direktora za nastavu prof. dr Maja Cogoljević i poželela im dobrodošlicu i uspeh tokom studija.

null

- Danas je poseban dan za sve vas, danas započinje jedno veliko i važno poglavlje u vašem životu. Odabirom fakulteta napravili ste prvi i najznačajniji korak na vašem profesionalnom putu. Za korak na koji ste se opredelili, a to je da studirate, ja vam čestitam, jer time ste izabrali da se usavršavate i izgrađujete sebe, lično i profesionalno. Zahvaljujem vam se, jer ste izabrali da vas Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, usmerava na vašem akademskom putu rasta i razvoja. Ukazali ste nam poverenje i čast, i time ste u nama stekli poslovnog partnera, saradnika ali i prijatelja za čitav zivot. Studiranjem na našoj školi steći ćete nova znanja, ali i nova prijateljstva, razmeniti poslovna iskustva i unaprediti svoje veštine. Želim da vam studentski dani započnu i proteknu što lepše i da vam ostanu u lepoj uspomeni, a mi ćemo uradtiti sve što je do nas da tako i bude.- rekla je ona.

Docent dr Tamara Vesić upoznala je brucoše sa radom Studentskog parlamenta VŠ PEP i sa studentskim aktivnostima.