Poseta University of Nairobi – partnerskoj instituciji u Najrobiju

Activities Naslovna najnovije
Između 01.06.2024. i 06.06.2024. predstavnici Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo u Beogradu (Srbija) bili su u Najrobiju (Kenija) u prvoj zvaničnoj poseti Univerzitetu u Najrobiju pod pokroviteljstvom Erasmus+ Staff Mobility projekta.
 
Ciljevi posete su bili ostvarivanje kontakta sa predstavnicima Univerziteta u Najrobiju, razmena iskustva u zajedničkim oblastima istraživanja i uspostavljanje temelja za buduću saradnju i rad na zajedničkim projektima.
null
 
Delegacija iz Srbije sačinjena od vanredne profesorke Aleksandre Tošović Stevanović, vanredne profesorke Gordane Gavrić, redovne profesorke Zorane Nikitović i docenta Nikole Radića imala je priliku da bude dočekana od strane profesorke Florens Muindi i profesora Justusa Muniokija, predstavnika Fakulteta za biznis i menadžment pri Univerzitetu u Najrobiju i njihovih kolega sa departmana za ekonomiju, zatim predstavnica ženskog udruženja za ekonomski razvoj i žensko preduzetništvo u Najrobiju i na kraju izvršnog direktora Univerziteta u Najrobiju.
 
null
Sa zadovoljstvom možemo da saopštimo da su razgovori bili uspešni i da predstavljaju samo početak saradnje između predstavnika ove dve institucije.