Poseta Hassan II University – partnerskoj instituciji u Maroku

Activities Naslovna najnovije

U okviru ERASMUS+ programa mobilnosti, na projektu KA171, Fakultet za poslovnu ekonomije i preduzetništva u Beogradu je realizovao saradnju na instituciji Hassan II University. U cilju mobilnosti profesora i razvoja saradnje prof. dr Aleksandra Tošović Stevanović, direktorka Centra za međunarodnu saradnju i prof. dr Gordana Gavrić, Erazmus+ koordinator je prošle nedelje posetila partnersku instituciju. Tim povodom održani su sastanci sa prof. dr Abdellatif Komat dekanom Ekonomskog fakulteta, prof. dr Omar El Ghazi direktorom IRO, prof. dr Khalid El Ouazzani Ech-Chahdi rukovodiocem  tima GEM za Maroko i prof. dr Salah Koubaa prodekanom za međunarodnu saradnju i istraživanje.

null

Tokom posete Maroku, profesori našeg fakulteta posetili su i ESCA Ecole de Management u Kazablaci i razgovarali o mogućnostima buduće saradnje sa direktorkom za međunarodnu saradnju Loubna Assabbab.

Poseta Hassan II University – partnerskoj instituciji u Maroku je značajna zbog unapređenja saradnje na Erasmus+ projektu, kao i zbog razvoja i unapređenja naučno-istraživačke saradnje u narednom period.