Kratkoročna kombinovana studentska mobilnost - Sibiu

Activities Naslovna najnovije

Fakultet poslovne ekonomije i preduzetništva ima Erazmus povelju za studente zahvaljujući kojoj  se naši studneti mogu prijaviti i učestvovati u projektima programa Erazmus+. Cilj ovih projekata je da podrže obrazovni, profesionalni i lični razvoj studenata i diplomaca koji učestvuju, uz promociju jednakih mogućnosti, inkluzije, različitosti i pravičnosti u svim aktivnostima.

null

U periodu od 20-24. maja studenti Visoke škole za poslovnu ekonomiju preduzetništvo: Aleksa Dimić, Nikolina Nikolić, Milica Bogdanović, Sanja Mićević, Andrea Janković i Slađana Mitrović bili su učesnici kratkoročne kombinovane mobilnosti u svrhu učenja na Ekonomskom fakultetu, “Lucian Blaga” Universiteta u Sibiu. Tokom boravka tamo imali su priliku da slušaju predavanja profesora ovog unierziteta, da učestvuju u radionici i diskusiji sa kolegama i profesorima na odabrane teme. Obzirom da su pored završavanja zadataka u okviru predmeta koje su pohađali imali vremena i da upoznaju grad, obiđu muzej Astra na otvorenom, poste Brašov i Bran, upoznaju i druže se sa studentima iz druge kulture, ovu mobilnost smatramo ušpešno završenom. 

U istom periodu na istoj instituciji na mobilnosti u svrhu izvođenja nastave bila je prof. dr Gordana Gavrić koja je održala predavanje na temu menadžmenta promena.