Dodela diploma u Beogradu

Naslovna najnovije

Tradicionalno su dodeljene diplome 15. generaciji studenata Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo iz Beograda. Ovaj svečani događaj, obeležava završetak značajnog poglavlja u životu svih studenata. U amfiteatru Visoke škole PEP dodeljene su diplome studentima osnovnih i master studija na smerovima Poslovna ekonomija i Pravo, kao i svršenim studentima Master studija.

null

Dodelu diploma otvorio je direktor, prof. dr Zoran Radulović, koji se obratio ispred rukovodstva naše institucije:

Zaista mi je veliko zadovoljstvo i čast da vam se obratim u ime rukovodstva i svih zaposlenih u Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo u ovom svečanom trenutku za vas, a i za našu visokoškolsku ustanovu. U životu svakog pojedinca postoje događaji koji se ne zaboravljaju. Ovo je jedan od takvih. Čestitam vam na stečenom znanju koje ste stekli na našoj ustanovi zahvaljujući vašem radu. Uložili ste deo sebe u savladavanje gradiva što je primarni zadatak svakog studenta prilikom ispunjavanja mnogobrojnih nastavnih obaveza koje su nalazile pred vama do današnjeg dana. Budite ponosni na sebe i svoje znanje jer su diplome koju ćete primiti danas, ipak, samo posledica toga što ste uspešno savladali zadatke koji su bili postavljeni ispred vas u nastavnom procesu.

null

Direktor Radulović je zatim istakao vezu PEP-a sa alumnisitima naše institucije:

Želim da vam se zahvalim na poverenju koje ste ukazali Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo opredeljenje da baš na našoj ustanovi studiranjem iskažete i ostvarite vaše potencijale. Budite uporni u nastojanju da ostvarite vaše stručne i profesionalne ambicije. Time što ste ostvarili status akademskih građana učinili ste krupan i značajan korak. Ovim danom ne prestaju veze između Vas i PEP-a. Pri tom, ne mislim samo na one koji će nastaviti školovanje na osnovnim ili master studijama zavisno od toga koji nivo studija ste završili, već i na razne oblike saradnje kao što su npr. stručne konsultacije. Čestitam vam još jednom. Budite ponosni na sebe i svoje diplome kao što smo mi ponosni na sve vas. Želim vam u budućnosti sve najbolje, puno zdravlja i uspeha u profesionalnom angažovanju i ostvarenje svih želja.

null

Po završetku dodele studenti su tradicionalno bacili kapice uvis kao simbol završetka jednog životnog poglavlja i početka novog. U nekim zemljama, bacanje kapica simbolizuje sreću i uspeh u budućnosti.

Fotografije sa dodele diploma možete pogledati u galeriji na našem sajtu vspep.edu.rs kao i na instagram strani škole instagram.com/vspep