Dodela diploma u Beogradu

Ceremonija svečane dodele diploma studentima Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo održana je 31. maja u prostorijama PEP-a u ulici Mitropolita Petra 8, u Beogradu.

Diplome je uručila direktorka za nastavu prof. dr Maja Cogoljević koja je čestitala studentima na postignutim rezultatima tokom studija. Profesorka Cogoljević je u svom pozdravnom govoru poručila diplomcima da je njihova odluka da studiraju uvek pametan izbor, koji vodi ka napretku na ličnom i profesionalnom planu. Takođe, zahvalila se studentima što je Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo bila njihov izbor za akademsko usavršavanje:

- Ukazali ste nam čast i poverenje i time u nama stekli poslovnog saradnika, ali i prijatelja za čitav život. Studirajući na našoj školi stekli ste nova znanja i nova prijateljstva, razmenili poslovna iskustva i unapredili svoje veštine – rekla je, između ostalog, profesorka Cogoljević.

null

Dodela diploma je počela proglašenjem studenta generacije, na osnovnim akademskim studijama plaketu za najboljeg studenta generacije ponela je Nataša Prentić, dok je na master studijama laureat Aleksandar Racić, on se u svom obraćanju zahvalio profesorima i menadžmentu na sjajnoj saradnji tokom studija. Kolega Racić je istakao efikasnost i predusretljivost naše studentske službe, koja je uvek bila na raspolaganju tokom čitavih studija, a posebno je pomenuo porfesorku Ljiljanu Dimitrijević, koja je bila mentor u izradi master rada i velika podrška za završetak drugog stepena akademskih studija.

null

Nakon dodela plaketa najboljim studentima, i obraćanja direktorke za nastavu, u svečanom delu dodele, uručene su diplome studentima master i osnovnih studija. Po završetku dodele studenti su tradicionalno bacili kapice uvis kao simbol završetka jednog životnog poglavlja i početka novog. U nekim zemljama, bacanje kapica simbolizuje sreću i uspeh u budućnosti.

Fotografije sa dodele diploma možete pogledati u galeriji na našem sajtu vspep.edu.rs kao i na instagram strani škole instagram.com/vspep