Ceremonija svečane dodele diploma u Beogradu

Naslovna stalne vesti Naslovna najnovije

Više od sto studenata osnovnih i master studija, ekonomista i pravnika, u svečanim togama i uz prigodan umetnički program dobilo je svoje zaslužene diplome na Vidovdan 28. juna 2021. Reč je o trinaestoj generaciji diplomaca PEP-a.

Direktor VŠ PEP prof. dr Gordana Đorđević diplomcima master studija poželela je uspeh u budućoj karijeri, dok je diplomcima osnovnih studija poželela uspeh u daljem učenju, imajući u vidu da je većina studenata odlučila da nastavi master studije upravo na VŠ PEP.

- Sigurna sam da ćete zahvaljujući znanjima koja ste ovde stekli, kao i sposobnostima koje budete pokazali na sadašnjim i budućim radnim mestima, doprineti poboljšanju statusa naše škole. Današnji dan je izuzetno značajan za vas, završilo se jedno važno poglavlje u vašim životima. Ovde ste stekli nova znanja i iskustva, naučili ste da sе trud i zalaganje isplatе i da daju dobre rezultate. Naučili ste da nema nepremostivih teškoća! – rekla je prof. dr Đorđević.

null

Za studenta generacije osnovnih studija proglašena je Jovana Dabić, a master studija Jovana Stojanović, reprezentativac Srbije u fudbalu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam bila deo ove škole. Posle sportskih priznanja, ovo je moje najveće životno priznanje, a kad na sve dodam da sam pre 17 dana postala majka, mojoj sreći nema kraja – rekla je Jovana Stojanović, nakon što je dobila plaketu za najboljeg studenta master studija.

Čitavu svečanost ulepšali su voditelj programa Miša Ćirić i hor Klapa Grapa, koji je izveo himnu RS Bože pravde, studentsku himnu Gaudeamus Igitur, kao i pesme Oj Srbijo mati, Devojko mala i Beograde, Beograde. Svečanost je završena tradicionalnim bacanjem studentskih kapa u vis i fotografisanjem još jedne uspešne generacije studenata PEP-a.

FOTO GALERIJA