Svečanost u Jagodini: Dodeljene diplome studentima VŠ PEP

Naslovna najnovije

U prostorijama Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo u Jagodini, u utorak 30. maja, svečano su uručene diplome za osnovne akademske i master akademske studije. Direktor VŠ PEP prof. dr Jovan Živadinović čestitao je studentima na stečenom znanju i zvanju i podsetio na uspehe koje su studenti i škola postigli predhodnih godina.

„VŠ PEP je 2013. godine dobio prestižnu nagradu „Oskar kvaliteta", a školskoj 2016/17. godine nagrađeni smo priznanjem „Na putu ka vrhu - Kapetan Miša Anastasijević". Ove godine smo dodelili našim studentima 230 stipendija, i to najuspešnijim studentima koji su pobeđivali na sportskim ili edukativnim takmičenjima, onima koji su imali visok prosek, kao i socijalno ugroženim studentima", rekao je on.

Direktor VŠ PEP rekao je da su studenti ove škole bili pobednici brojnih međunarodnih studentskih takmičenja u znanju i sportu, posebno ističući uspehe debatnog kluba. Prof. dr Živadinović rekao je da je VŠ PEP počela sa upisom studenata u narednu školsku godinu i da su uspesi studenata i nagrade koje ova visokoškolska ustanova osvaja najbolja preporuka za sve one koji žele da studiraju pravo ili ekonomiju.

On je podsetio da je VŠ PEP, pored postojećih smerova „Poslovna ekonomija i preduzetništvo" i „Finansije, bankarstvo i osiguranje, dobio akreditaciju i za studije na smeru "Pravo".