Šest razloga da se odlučite za studije na PEP-u

Naslovna stalne vesti

Izbor visoke škole ili fakulteta će bitno uticati na vaš život. Kako bi napravili najbolji izbor o tome šta ćete studirati potrebno je da prikupite što više informacija o ustanovi na kojoj ćete nastaviti svoje školovanje. Da bi vam olakšali taj izbor i pomogli da donesete najbolju odluku, predstavljamo vam Visoku školu za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP).

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) iz Beograda je akreditovana visokoškolska ustanova koja obezbeđuje svojim studentima najviše standarde osnovnih akademskih i master studija.

 Prednosti zbog kojih treba da upišete VŠ PEP:

Dozvola za rad

Niski troškovi studija i izuzetno povoljni uslovi plaćanja

Raspored nastave koji daje mogućnost studentima da se zaposle tokom studija

Kvalitet nastave

Stručna zvanja

Bogat studentski život 

 

Dozvola za rad

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) poseduje dozvolu za rad i akreditaciju što možete proveriti na sajtu Ministarstva prosvete ili Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta. Studenti mogu biti potpuno sigurni da će njihova diploma biti validna na tržištu rada.

 

Niski troškovi studija i izuzetno povoljni uslovi plaćanja 

Sa školarinom od 1.000 evra (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti) u koju su uračunate i knjige, VŠ PEP nudi najpristupačnije akademske studije. Školarina se može plaćati na 10 mesečnih rata, a za one koji žele da je plate iz jednog dela ostvaruju pravo na 10 posto popusta. 

 Školarina na master studijama je 1.300 evra uz iste uslove plaćanja.

 

Raspored nastave

Nastava na VŠ PEP se odvija radnim danima od 16 sati što mnogim našim studentima omogućava da rade tokom studija. 

 

Kvalitet nastave

Nastavni kadar i programi studija predstavljaju garant za obrazovanje studenata koji se mogu nadati svojoj uspešnoj karijeri. 

 Studijski program je sveobuhvatan i celovit i sastoji se od obaveznih i izbornih predmeta. Poseban značaj pridaje se aktivnoj participaciji studenata u nastavnom procesu, saradnji i interakciji između studenata i nastavnika i zajedničkom kreiranju i realizaciji nastavnog procesa.

 Nastava se odvija u skladu sa savremenim pedagoškim i didaktičkim metodama. Karakteriše je: rad u malim grupama, mentorski rad i uspostavljanje neposrednog kontakta sa nastavnicima, povezivanje teorijskih znanja sa primerima iz prakse kroz analize studija slučaja (case study) i timski rad uz razvoj interpersonalnih veština.

 

Stručna zvanja

Osnovne studije na VŠ PEP mogu traja tri godine nakon kojih student stiče zvanje EKONOMISTA (180 ESPB), ili četiri godine nakon kojih se stiče zvanje DIPLOMIRANI EKONOMISTA (240 ESPB) ili PRAVNIK (240 ESPB).

 Master studije traju godinu dana i stiče se zvanje MASTER EKONOMISTA (300 ESPB).

 Student ima mogućnost da bira da li će studirati tri, četiri ili pet godina u zavisnosti od svojih želja i potreba.

 

Bogat studentski život 

VŠ PEP je pokrovitellj brojnih aktivnosti našeg Studentskog parlamenta. Studenti VŠ PEP svake godine učestvuju na međunarodnim i domaćim takmičenjima iz oblasti sporta i znanja u kojima ostvaruju najbolje rezultate. U školi radi i debatni klub koji je jedan od najboljih u Srbiji.

 Studenti VŠ PEP-a su nekoiko godina za redom  osvajači međunarodnih studentskih takmičenja Menadžerijada i Eurijada. 

 Svim osvajačima medalja na ovim turnirima VŠ PEP je dodelio stipendiju za narednu godinu studija. Na ovaj način je do sada više od 150 studenata obezbedilo besplatne studije.

KONKURS ZA UPIS