Nove pobede studenata PEP-a

Naslovna najnovije

Studenti Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) osvojili su najviše zlatnih medalja u sportu na takmičenju ekonomskih fakulteta bivše Jugoslavije "Ekonomijada 2012" koje je održano od 9. do 13. maja na Kopaoniku. Studenti PEP-a osvojili su ukupno četiri zlatne medalje: u muškoj i ženskoj odbojci, muškoj košarci i šahu. PEP je osvojio i drugo mesto u fudbalu i treće mesto u košarci za žene.

U konkurenciji sa najboljim državnim ekonomskim fakultetima u regionu studenti PEP-a osvojili su odlično četvrto mesto u kvizu znanja i treće mesto u debati. Na "Ekonomijadi 2012" učestvovali su državni Ekonomski fakulteti iz Pule, Srpskog Sarajeva, Brčkog, Banjaluke, Novog Sada, Beograda, Podgorice i Skoplja, dok je Visoka škola PEP bila jedini privatni fakultet na takmičenju.

Ovo je treći studentski sportski turnir u nizu koje osvajaju studenti beogradske Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP), oni su prošle godine osvojili najviše medalja na "Manadžerijadi 2011" u Nesebaru, a ove godine na turniru "EuroEsade 2012" u Barseloni. Šahovski i fudbalski tim studenata PEP tokom poslednje dve godine trijumfovao je na više međunarodnih sportskih turnira. 

Studenti PEP-a učetvovaće od 14. do 20. maja na takmičenju "Menadžerijada 2012" u Budvi.

 

Informativna služba PEP