Iskoristi priliku, učestvuj na Forumu mladih lidera!

Naslovna najnovije

Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo će u subotu 18. marta organizovati Forum mladih lidera koji će se ove godine održati prvi put, i to u prostorijama VŠ PEP, ulica Vojvode Vlahovića 35b. Početak Foruma je planiran za 09h, a završetak za 17h. 

Cilj Foruma jeste okupljanje mladih Ijudi, prvenstveno studenata Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, ali i studenata drugih društveno-humanističkih nauka i učenika  završnih godina srednjih škola.

Mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti će sa učesnicima Foruma podeliti svoja iskustva, sa krajnjim ciljem da se kod mladih poveća prisutnost preduzetničkog duha, a motivacioni govornici pomoćiće im da se i sami pokrenu na uspeh. Učesnici Foruma će imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka.

Kotizacije za učešće se neće naplaćivati. Svim učesnicima će biti obezbeđeno posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Osoba za kontakt je Tamara Vesić: 065 555 48 56, tamara.vesic@vspep.edu.rs