Dodeljeno još 20 diploma

Naslovna najnovije

Nakon uspešnih svečanosti dodele diploma koje su se održale u Loznici i Jagodini, Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo je nastavila tu tradiciju i ponovo organizovala dodelu diplomcima VŠ PEP.

VŠ PEP nastoji da  svojim studentima omogući da bitan trenutak, kao što je preuzimanje diplome, zapamte po lepo organizovanom događaju, gde ih Škola i menadžment koji radi u njoj ispraća uz svečani govor i želju da im nastavak karijere bude uspešan i da znanja i veštine koje su stekli iskoriste na najbolji mogući način. Takođe, da ih podseti  da PEP uvek vodi računa o svojim studentima, kao i da nisu pogrešili prilikom izbora institucije gde će graditi svoje znanje, te studentima završenih osnovnih studija savetuju da se tu ne zadrže već da upisom master studija nastave putem obrazovnja.

Visoka škola PEP nudi studentima dva programa master studija: Poslovna ekonomija i preduzetništvo u trajanju od dve godine i 120 ESPB, za one koji su završili tri godine osnovnih studija; i Finansije, bankarstvo i osiguranje koji traje godinu dana i nosi 60 ESPB, za studente koji su završili četiri godine osnovnih studija. Master studije postale su standard koji treba da ispunite ako želite napredak u karijeri.

Svi studijski programi master akademskih studija na VŠ PEP su akreditovani po Zakonu o visokom obrazovanju od Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta i Nacionalnog saveta za obrazovanje.

Napravite korak dalje, učinite uslugu svom profesionalnom životu i budućoj karijeri - upišite master studije!