Dodela sertifikata za Microsoft Word i Excel

Naslovna najnovije

Nakon završenih kurseva Word-a i Excel-a, u sredu 28.06.2017. godine u ul. Mitropolita Petra 8, održana je dodela sertifikata polaznicima koji su uspešno završili kurs. 

Radionice Word-a su se održavale tokom aprila meseca, zatim odmah nakon toga u maju se realizovao Excel, tako da su oni studenti koji su se odlučili i za jedan i za drugi kurs imali mogućnost da isprate sve radionice. 

Word je pohađalo nešto manje od 20 studenata, dok se za Excel odlučilo njih 25. 

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo je ove kurseve organizovala potpuno besplatno za svoje studente sa ciljem da ih dodatno obrazuje i osposobi za rad na računaru.

Studenti su prethodno bili anketirani, čime im je data mogućnost da biraju između mnogobrojnih kurseva koji su bili u ponudi, prilikom tih anketa najveći broj njih je izabrao upravo radionice Word-a i Excel-a.

Studenti koji su pohađali radionice su veoma zadovoljni znanjem koje su stekli tokom kurseva. VŠ PEP će se potruditi da i u budućnosti realizuje slične kurseve i vežbe za svoje studente, i tako im omogući, pored formalnog obrazovanja, praktična znanja koja su više nego potrebna za tržište rada.