11. Naučna konferencija "Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo"

Naslovna najnovije

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo od 6. do 8. oktobra organizuje u Beogradu 11. Međunarodnu naučnu konferenciju "Zapošljavanje, obrazovanje, preduzetništvo" (EEE 2022).

Konferenciju možete pratiti uživo na linku OVDE.

Ova konferencija već više od deceniju služi služi kao dobra platforma za razmenu međunarodnih iskustava i dobre prakse usmerene na smanjenje visokih stopa nezaposlenosti i podsticanje zapošljavanja preko većeg dinamizma u razvoju privatnog preduzetništva, kako na nivou nacionalnih ekonomija tako i u globalnim okvirima. Pomaže da se razmotre različite mogućnosti i domeni razvijanja preduzetničkih firmi. Omogućava da se odredi u kom pravcu treba da se razvijaju nove strategije preduzetničkog obrazovanja kako bi se podstakla kreativnost, razvoj individualnosti, kreativnog i logičkog mišljenja što su važni preduslovi podsticanja preduzetničkih inicijativa u praksi. Otvara mogućnosti preispitivanja bolje sinergije izmedju naučnih i obrazovnih institucija sa poslovnim okruženjem.

Konferencija EEE 2022 će i ove godine okupiti veliki broj stručnjaka iz celog sveta.

Konferencija se organizuje u saradnji sa Visokom poslovnom školom strukovnih studija ,,Prof. dr Radomir Bojković” iz Kruševca, Severno-Kavkaskim Federalnim Univerzitetom iz Rusije, Univerzitetom primenjenih nauka Stanislaw Staszic iz Poljske, Fakultetom za filozofiju, Univerziteta u Sofiji ,,St.Kliment Ohridski” iz Bugarske, Internacionalnim koledžom za interdisciplinarne studije iz SAD, Fakultetom za preduzetništvo, Univerziteta u Teheranu iz Irana, Univerzitetom za telekomunikacije i poštanski saobraćaj iz  Bugarske, Institutom za ekonomska istraživanja pri Bugarskoj akademiji nauka, Univerzitetom u Bijeljini i Beogradskom bankarskom akademijom iz Beograda.