Studije na daljinu - Master akademske studije - Poslovna ekonomija i preduzetništvo


R.b.

 

Naziv predmeta

 

Semestar

Status predmeta

Časovi aktivne nastave

ESPB

 

P

V

PRVA GODINA

 

1.

Teorija i planiranje privrednog razvoja

I

O

2

2

7

 

2.

Strategije rasta i razvoja preduzeća

I

O

3

3

8

 

3.

Upravljanje projektima

I

O

3

3

8

 

4.

Pravo EU

I

O

2

2

7

 

5.

Organizacioni dizajn

II

O

3

3

8

 

6.

Strategijski marketing

II

O

2

2

7

 

7.

Finansijske institucije

II

O

3

3

8

 

8.

Predmet izbornog bloka 1

II

I

2

2

7

 

1. Upravljanje inovacijama

 

 

 

 

 

 

2. Savremeni privredni sistemi

 

 

 

 

 

 

Ukupno

40

60

 

 

DRUGA GODINA

 

9.

Finansijsko izveštavanje i menadžment kontrole

III

O

3

3

8

 

10.

Portfolio menadžment 

III

O

3

3

8

 

11.

Predmet izbornog bloka 2

III

I

2

2

7

 

1. Poslovne finansije

 

 

 

 

 

 

2. Nacionalna ekonomija

 

 

 

 

 

 

12.

Predmet izbornog bloka 3

III

I

2

2

7

 

1. Korporativno upravljanje

 

 

 

 

 

 

2. Upravljačko računovodstvo

 

 

 

 

 

 

13.

Metodologija naučnog istraživanja

IV

O

 

20

15

 

14.

Master rad

IV

I

 

 

15

 

Ukupno =

40

60

 

 

Ukupno časova aktivne nastave u svim godinama studija  =

80

 

 

 

Ukupno ESPB u svim godinama studija  =

120

 

 


Zašto DLS?

 

Koncepcija sistema DLS potpuno odgovara savladavanju gradiva i sticanju znanja koje su neophodne za rad u kompanijama, bankama i zahtevima poslovne prakse. Savremena izvodjenja nastave podrazumevaju program uz pomoć najnovijih informacionih tehnologija kao i savremene platforme za učenje. DLS je zasnovan na visokokvalitetnom studijskom programu i tehnologijama obrazovanja.

Koje su prednosti studija na daljinu?

 

Ukoliko ste zaposleni, profesionalni ste sportista ili iz bilo kojih razloga niste u mogućnosti da svakodnevno pohađate predavanja i vežbe, studije na daljinu, gde sami birate vreme i mesto učenja, su pravi izbor za vas.

Sav materijal je obezbeđen a nastava prilagođena potrebama studenata

 

Osnovni zahtev koji se postavlja pred studente da bi pristupili DLS programu je posedovanje računara sa priključkom na internet. Strktura i način DLS-a su isti kao kod klasičnog načina studiranja.  Prijavljivanje na platformu DLS za podšku učenju ostvarujete preko adrese www.vspep.edu.rs . Sa dobijenim korisničkim imenom (username) i lozinkom (password) pristupate sistemu. Nakon što se prijavite na platformu pristupate materijalima za učenje. Sve knjige su u PDF formatu i dostupna su studentima 24h na našem serveru.

 

DLS platforma omogućava pristup svim snimljenim predavanjima na Moodle platformi. Kada se startuje sa procesom studija na daljinu, student ima na mogućnost da 24h pristupa predavanjima i da ih sluša i po nekoliko puta u vremenu kada mu obaveze dozvoljavaju. Elektronska forma tekstualnog sadržaja sadrži pažljivo birane informacije i podatke, kao i aktuelne internet linkove koji će Vam biti od pomoći da savladate neophodno gradivo.

Studije na daljinu predstavljaju novi trend u obrazovanju zbog brojnih prednosti koje ovakav vid studiranja nudi. Takva vrsta studija vam omogućava studiranje od kuće, po principu praćenja snimljenih predavanja i samotestiranja.

Za DLS odlučuju se ambiciozni i vredni ljudi koji usled nedostatka vremena, nisu u mogućnosti da svakodnevno fizički prisustvuju nastavi. Svi studenti mogu odabrati mesto studiranja bez potrebe da se sele, bez troškova stanarine kao i bez dodatnih troškova. Možete izabrati školu van granica zemlje u kojoj živite i mogućnost konsultacije sa profesorima i predavačima, kao i komunikaciju sa studentskom službom.

Posetite nas na nekoj od naših lokacija. Možete nas pozvati svakog radnog dana između 9 i 18 časova na tel. 011/2762 194, u Čačku na 032/347-102, Jagodini 063/102-3796, Loznici 063/10-27-781 i zakazati sastanak sa našim predstavnicima u vašem gradu kako biste dobili sve dodatne informacije o upisu i uslovima studiranja. Pišite nam na info@vspep.edu.rs. Za sva pitanja, stojimo vam na raspolaganju.