Priznanje Univerziteta iz Indije za unapređenje saradnje

Naslovna najnovije

U Rektoratu Univerziteta u Beogradu, dodeljena su visoka priznanja za izvrsnost u različitim oblastima nauke, umetnosti i sporta. Prestižno priznanje za sport i međunarodnu saradnju je uručeno osnivaču Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvio prof. dr Dušanu Cogoljeviću, kao i prof.dr Mirjani Radović Marković. 

Priznanja je dodelio dr G. D. Singh ispred Akademije menadžmenta iz Nju Delhija i Međunarodne asocijacije nauke CIAC. Ovoj ceremojiji je prisustvovala ambasadorka Indije, rektor Univerziteta u Beogradu i mnoge druge visoke zvanice.

Ceremonija je počela intoniranjem himni Srbije i Indije i protekla u svečanoj atmosferi. Podsećamo da je već drugo važno priznanje za VŠ PEP u ovoj godini.

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) dobitnik je ovogodišnjeg priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" koje se dodeljuje u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Privrednom komorom Beograda i regionalnim privrednim komorama. Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) nagrađena je u oblasti stručnog i naučnog doprinosa visokom obrazovanju.